Plaça de la Vila 1, Cocentaina 03820, Alacant

96 559 00 51

castellano

Pla Renove RENHATA FINESTRES I CALDERES 2018

Pla Renove RENHATA FINESTRES I CALDERES 2018

La Conselleria d'Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, a través d'Ivace Energia, ha començat aquest dilluns a distribuir les ajudes per a la renovació de calderes, amb un ajut de 300 euros, i per a finestres, amb 90 euros per metre quadrat respectivament.

L'objectiu és facilitar la renovació de les finestres dels habitatges de la Comunitat Valenciana per altres amb millor aïllament tèrmic, així com la substitució de les velles calderes per calderes de condensació, ajudant així a que les llars redueixin la seva factura energètica.

En el cas de les calderes, la finalitat és la renovació de les calderes de calefacció i aigua calenta actuals per altres d'alta eficiència energètica, de manera que per beneficiar-se d'aquests ajuts s'han d'adquirir calderes que utilitzin com a combustible gas natural o gasos liquats del petroli, que estiguin dotades d'una potència entre 15-70 kw i siguin d'alta eficiència energètica (de condensació).

D'aquesta manera, aquells ciutadans que substitueixin les seves velles calderes rebran un descompte de 50 euros, que realitzarà l'empresa instal·ladora i una ajuda de 250 euros del Ivace Energia, que es realitzarà mitjançant transferència bancària.Les calderes de condensació posseeixen un rendiment molt elevat gràcies a que recuperen part de la calor continguda en els gasos d'escapament producte de la combustió.

En el cas de les finestres, l'empresa instal·ladora realitzarà un descompte de 15 euros per metre quadrat de finestra i els 75 euros restants els aportarà Ivace Energia, mitjançant transferència bancària.

La renovació de finestres en habitatges permet aconseguir una reducció de les necessitats de calefacció entre un 25-30%, el que suposa una reducció de la factura energètica de l'habitatge al voltant del 135 euros anuals.

Per a acollir-se a les ajudes, la persona interessada s'ha de posar en contacte amb un comerç o empresa instal·ladora adherida al Pla Renove 2018. El llistat de comerços i empreses instal·ladores adherides es podrà consultar a la pàgina web de l'Ivace planrenove.ivace.es

 

  • Data de sol·licitud: des del 29/01/2018 fins al 14/06/2018
  • Més info: www.ivace.es

Compartir: