Plaça de la Vila 1, Cocentaina 03820, Alacant

96 559 00 51

castellano

V JORNADES SOSTENIBILITAT

V JORNADES SOSTENIBILITAT

COCENTAINA CAP A LA SOSTENIBILITAT, SALUT I BENESTAR

La nostra salut i el nostre benestar estan influenciats pel lloc on vivim. Cap a 2030, dos terços de la humanitat viuran en zones urbanes. Les ciutats brinden una excel·lent oportunitat als governs locals per a protegir i promoure la salut a molts nivells.

El 23% de defuncions es deu a la contaminació i factors ambientals. De fet, més del 90% del món està exposat a nivells de qualitat de l'aire que no s'ajusten a les recomanacions de l'Organització Mundial de la Salut (OMS). Prop de 235 milions de persones pateixen asma —la malaltia no transmissible més comuna en la infància— i la urbanització s'ha associat amb un augment dels casos d'asma. D'altra banda, el 39% dels adults té sobrepés. L'obesitat és un dels majors problemes de salut en el món, i viure en zones urbanes predisposa a ella en els nostres estils de vida.

Els nostres hàbits de vida condicionen la millora en la nostra salut i benestar.

Durant aquestes jornades es pretén reflexionar sobre diferents aspectes que incideixen en hàbits adquirits o en la seua pròpia transcendència. Hem centrat la temàtica en l'alimentació conscient i la detecció de conductes addictives que perjudiquen i incideixen en la nostra salut i entorn.

Així mateix, s'inauguren les jornades amb una exposició, que reflexiona sobre la lluita contra el canvi climàtic i l'adaptació  de la societat a aquest.

Durant el mes d'octubre tindrem diferents tallers per a divulgar hàbits de reciclatge i identificar cada recurs amb el seu contenidor per a donar-li un altre ús.

 

PROGRAMA V JORNADES

 

Compartir: