Plaça de la Vila 1, Cocentaina 03820, Alacant

96 559 00 51

castellano

I Concurs de Pintura Nucli Antic 2023

I Concurs de Pintura Nucli Antic 2023

 

I Concurs de Pintura Nucli Antic

Extracte de les bases

Des de la Regidoria de Nucli Antic de Cocentaina hem organitzat aquest concurs de pintura amb la voluntat de posar en valor els espais dels nostres barris històrics.

L’origen del nostre poble s’arrela als carrers de la Vila i del Raval i per això convidem a totes aquelles persones que vulguen presentar-se (majors, joves, xiquetes i xiquets) a plasmar de manera artística algun dels seus racons, places, fonts o passatges. L’expressió artística és una de les moltes maneres que tenim d’apropar-nos i conèixer millor el nostre entorn. Per estimar, cuidar i valorar qualsevol cosa és imprescindible conèixer-la i és per això que volem, mitjançant l’art, fer protagonista el nucli antic de Cocentaina, convidar a totes les veïnes i veïns del nostre poble a mirar amb uns altres ulls els carrers per on ha transitat gran part de la nostra història contestana.

 

PREMIS

  • Modalitat d’adults (majors de 18 anys): Un primer premi de 1.000€, un segon premi de 700€ i un tercer premi de 500€.

  • Modalitat juvenil (dels 14 als 18 anys): Un primer premi amb un lot de material de pintura i dibuix valorat en 250€ i un segon premi amb un lot de material de pintura i dibuix valorat en 150€.

  • Modalitat infantil (dels 0 als 14 anys): Un primer premi amb un lot de material de pintura i dibuix valorat en 250€ i un segon premi amb un lot de material de pintura i dibuix valorat en 150€.

CARACTERÍSTIQUES DE LES OBRES

Es podrà presentar una obra de pintura per participant. Les obres presentades han de ser úniques, originals i no premiades en cap altre concurs.

La temàtica d’aquest concurs serà el nucli antic de Cocentaina (La Vila i El Raval) i de tècnica lliure. Les dimensions màximes seran 100cm x 81cm (sense dimensions mínimes). Podran presentar-se emmarcades o com a mínim protegides amb un llistó (no s’admetran obres protegides amb vidre).

TERMINI I LLOC DE PRESENTACIÓ D’OBRES

Les obres per a participar en el concurs podran presentar-se fins el 15 de novembre de 2023, a la Casa de la Joventut de Cocentaina (Pla de la Font, 10. Edifici de l’antic escorxador) en horari de de dilluns a divendres de 9h a 14h i dimarts i dijous de 16h a 19h.

Sol·licitud d'informació

DEPARTAMENT DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Tel. 965 590 207

e-mail: info@cocentainaparticipa.com

Web: www.cocentaina.es

Compartir: