Plaça de la Vila 1, Cocentaina 03820, Alacant

96 559 00 51

castellano

COCENTAINA «ACTIVA» EL COMERÇ I ELS SERVEIS DE LA LOCALITAT

Publicat el

La Regidoria de Comerç dona suport al sector durant els mesos d’estiu

Hui mateix l’alcaldessa Mireia Estepa i la regidora de Comerç Paqui Ruiz presentaven la imatge  davall la qual es durà a terme una campanya durant juliol, agost i setembre amb l’objectiu de dotar d’un ambient agradable i actiu a la principal arteria comercial de la localitat juntament als seus carrers annexos. «C’ACTIVA COMERÇ I SERVEIS – ESTIU 2020» és la primera campanya de dinamització que es du a terme amb la nova normalitat.
Es tracta de vora mig centenar d’activitats musicals, artístiques i d’animació amb les quals  entretenir a tots els consumidors que visiten Cocentaina durant els caps de setmana, entre el divendres de vesprada i el dissabte nit, a més de sumar-se els diumenges de matí al mes de setembre.
Aquesta oferta artística prové quasi al complet de la localitat i de la comarca, de manera que es fomenta així els artistes de la zona, i anirà acompanyada de sorteigs, rebaixes del comerç local, com també d’una degustació de la gastronomia comarcal en un marc incomparable habilitat exclusivament per a vianants durant el cap de setmana.


La regidora de comerç, Paqui Ruiz, explicava que «ha sigut una iniciativa que no s'ha pogut llançar abans, ja que a causa de la situació sanitària actual, s'ha estudiat bé l'evolució dels esdeveniments durant aquestes últimes setmanes, i s'ha valorat molt quin tipus d'actuacions i d’animacions calia dur a terme per a no crear espais amb aglomeracions».
Per la seua banda, l’alcaldessa, Mireia Estepa, desitjava que «aquest esforç que s’ha fet per a dotar d’activitat la zona comercial més important de la localitat, ajude a augmentar el nombre de consumidors per al comerç i els serveis locals, de forma segura i controlada, en les zones habilitades sense vehicles i amb superfícies molt més àmplies del que és normal».
Aquest divendres, i a partir de les 20:00 hores, ja es podrà gaudir de la posada en escena de Víctor Miranda, Dimas Botella i Anselm Martí, entre altres.

Programa d'activitats

 

Compartir: