Plaça de la Vila 1, Cocentaina 03820, Alacant

96 559 00 51

castellano

Es posa en marxa l’edició 2020 del Pressupost Participatiu

Publicat el

El període per a presentar les propostes serà del 17 de febrer al 2 de març

 

L’Ajuntament de Cocentaina inicia, un any més, el procés per a presentar els diferents pressupostos participatius que es decidiran i s’executaran en aquest 2020.

El Pressupost Participatiu és un mecanisme de participació i de gestió del municipal a través d’un procés democràtic en el qual la ciutadania decidix de manera directa a què és destina una part del pressupost municipal. En concret, enguany, hi ha prevista una dotació econòmica aproximada de 50.000 euros.

La participació en el procés està oberta a totes les persones majors de 16 anys i empadronades a Cocentaina. El període per a presentar les propostes va del dia 17 de febrer al dia 2 de març de 2020. La presentació de propostes es podrà fer per dues vies: presencialment al Servei d’Informació a la Ciutadania (SIC), ubicat a la planta baixa de l’Ajuntament; o bé telemàticament mitjançant la Seu Electrònica en cocentaina.sedeelectronica.es, una vegada que s’haja emplenat la sol·licitud corresponent disponible en la pàgina web de Cocentaina Participa.

Una vegada tancat el termini per a presentar les propostes, passaran a la fase d’estudi de la viabilitat per part del personal tècnic municipal, que ha d’emetre els informes dins del mes d’abril, moment en què es faran públiques les propostes durant un altre mes, a fi que la gent les conega i les valore, ja que la votació està previst que tinga lloc la setmana del 25 al 31 de maig, en Internet, mentre que la votació presencial serà el dia 1 de juny al Centre Social Real Blanc.

La regidora de Participació Ciutadana, Maite Valls, subratlla la importància que té presentar propostes, que és la primera fase del procés que comença tot just aquest mes de febrer, com també d’actuar a través de les votacions que es faran d’ací a tres mesos, per a ajudar a construir el nostre poble.

Compartir: