Plaça de la Vila 1, Cocentaina 03820, Alacant

96 559 00 51

castellano

Valencià en línia

Publicat el

L'Ajuntament de Cocentaina, a través de la seua Agència de Promoció del Valencià, AVIVA, organitza una nova edició del curs "Valencià en línia" amb l'objectiu de preparar i superar les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià a partir del nivell d'usuari independent (B1 i B2) fins al nivell d'usuari experimentat (C1 i C2) d'acord amb l'ordre 7/2017, de 2 de març de 2017.

La inscripció estarà oberta durant tot el mes de febrer i el curs començarà en març. Cal dir que les places són limitades i el registre serà per ordre de sol·licitud, per tant, aquelles persones que primer s'inscriguen són les que podran fer el curs. Les sol·licituds i els formularis per a la matrícula estan disponibles en l'àrea de Formació d'AVIVA de la web municipal.

Valencià en línia es pot seguir completament des de casa amb l'ordinador, tot i que és recomanable assistir a la sessió presencial que s'impartirà cada setmana a l'aula d'informàtica de la Casa de la Joventut. L'horari i els dies en què s'impartirà depenen del grup o grups que es formen una vegada que s'haja tancat la inscripció.

 

Inscripció oberta fins al 28 de febrer

Compartir: