Plaça de la Vila 1, Cocentaina 03820, Alacant

96 559 00 51

castellano

Votació del Pressupost Participatiu 2020 del 20 al 26 de juliol

Publicat el

El passat 15 de juny es va tancar el termini que tenien les persones interessades per a reformular les propostes no viables o bé per a presentar les al·legacions que consideraren oportunes a les propostes que havien presentat al Pressupost Participatiu de 2020.

Transcorregut aquest termini, l’Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, ha anunciat que s’ha admés una de les al·legacions presentades, de manera que, finalment, seran tres propostes viables les que es podran votar en el període de votació, que també s’ha donat a conèixer i que anirà del dilluns 20 al diumenge 26 de juliol.

Enguany, i a causa de la situació excepcional de nova normalitat, la votació serà únicament i exclusivament online, és a dir, que no hi haurà possibilitat de dipositar una papereta física en cap de les urnes ubicades als punts votació, tal com s’havia fet en edicions anteriors, ja que no hi haurà votació presencial.

Recordem que per a poder votar cal tenir 16 anys complits abans del dilluns 20 de juliol de 2020 i estar empadronat o empadronada a Cocentaina abans del 20 de juliol de 2019. Així mateix, s’ha habilitat un sistema perquè es puguen registrar fins a dos DNI diferents amb una mateixa adreça d'email, de manera que les persones que no tinguen adreça de correu electrònic puguen també exercir el seu dret de vot amb l’adreça de correu d’un amic o familiar.

Tant les propostes com els informes ja es poden consultar en l’enllaç següent: https://www.cocentainaparticipa.com/ca/propostes

Compartir: