Plaça de la Vila 1, Cocentaina 03820, Alacant

96 559 00 51

castellano

PROGRAMA FORMATIU "MILLORA LA GESTIÓ DEL TEU COMERÇ"

LLOC ON S'IMPARTIXEN : Departament de Promoció Econòmica-Oficina Tècnica - C. Sant Cristòfol 6-8

 

HORARI: Des de les 15:30 h fins a les 17:00 h

 

MAIL DE CONTACTE: ccrea@cocentaina.org


 

Dilluns, 14 de setembre

  • SESSIÓ 1. Com establir el preu del meu producte o servei. En aquest taller es tractarà com establir la política de preus d'una empresa considerant com a base els mètodes de fixació de preus basats en el mercat, la competència i el cost i es treballarà amb vàries eines per a poder establir el preu del producte o servei de la forma més acurada.

Dilluns, 21 de setembre

  • SESSIÓ 2. Eines per a millorar la teva gestió econòmica i financera I. En aquest taller es tractaran els conceptes fonamentals per a realitzar una correcta gestió econòmica i com són els diferents tipus de despeses, el llindar de rendibilitat, el compte d'explotació i s'ajudarà a les empreses a que puguen fer previsions per al 2021, fins i tot de tresoreria.

         Dilluns, 28 de setembre

  • SESSIÓ 3. Eines per a millorar la teva gestió econòmica i financera II. Una volta tinga lloc la primera sessió de formació, els participants profunditzaran en aquestes qüestions a l'aula, per al que podran fer ús del seu ordinador portàtil. Per això, se'ls facilitarà vàries Excel amb les que planificar i realitzar el seu seguiment econòmic.

    Dilluns, 5 d'octubre

  • SESSIÓ 4. Com millorar la meua comunicació i enfocar les meues campanyes de forma eficaç. En aquest taller els assistents treballaran com millorar la seua comunicació i com enfocar les seues campanyes a partir de l'ús de diverses eines pròpies del design thinking, així com del coneixement de l'embut de vendes o la preparació d'una presentació.

 

CARTELL CCREA SETEMBRE 2020

PROGRAMA

SOL·LICITUD D'INSCRIPCIÓ

Compartir: