Plaça de la Vila 1, Cocentaina 03820, Alacant

96 559 00 51

castellano

TEMPS DE DONES

La iniciativa Temps de Dones. Xarxa de Dones Empresàries i Professionals del Comtat, és un projecte del Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cocentaina que pretén connectar a les dones empresàries i professionals que desenvolupen la seua feina des de la nostra comarca. Aquesta nova xarxa de proximitat posa el focus en totes les dones del Comtat que siguen empresàries, professionals dels diferents camps o directives d'alguna empresa.

L'objectiu és posar en valor i conéixer totes aquelles activitats professionals que estan portant avant les dones, connectar-les entre elles i així enfortir i ampliar la xarxa comercial del nostre territori.

La posada en marxa d'aquesta Xarxa de Dones Emprenedores del Comtat impulsarà altres accions com ara reunions periòdiques, presentacions de noves professionals, nous productes o nous serveis, organització de xarrades, tallers, esdeveniments de treball en xarxa, elaboració de convenis entre empreses i administracions...

Per a totes les aquelles interessades en formar part d'aquesta iniciativa i engrandir aquest projecte, a continuació disposeu de la sol·licitud d'inscripció. Gràcies pel vostre temps. Animeu-vos. Us esperem.

 

Sol·licitud d'inscripció

 

Compartir: