Plaça de la Vila 1, Cocentaina 03820, Alacant

96 559 00 51

castellano

Biblioteca

L'objectiu principal d'aquesta biblioteca és ser un espai d'informació i servei documental i bibliogràfic, però també un espai de lectura lúdic i de propostes culturals. Fomentar la lectura entre tota la nostra població.

La Biblioteca disposa de diferents seccions: secció d'adults, infantil, hemeroteca, mediateca, sales de treball en grup, saló d'actes, secció local, etc.

Està oberta al públic en l'horari següent:

  • De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 hores i de 16:00 a 20 hores
  • Dissabte: de 10:00 a 13:00 hores

Els mesos de juliol i agost la biblioteca continúa estan oberta al públic, pel matí i per la vesprada, en un horari d'estiu (davant de qualsevol dubte cal que telefoneu, doncs de vegades es perllonga a les primeres setmanes de setembre):

  • De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 18:00 a 20:30

Per a contactar amb nosaltres, ens podeu telefonar al número 965 590 869, per correu electrònic a biblioteca@cocentaina.org , o per correu postal a la següent adreça:

  • BIBLIOTECA PÚBLICA MUNICIPAL "PARE AGUSTÍ ARQUES"
    Pla de la Font, 10
    03820 Cocentaina

Us recomanem que visiteu els diferents apartats del nostre blog: Foment Lector: activitats a la Biblioteca de Cocentaina.

Catàleg de la Biblioteca

Podeu accedir al catàleg de la Biblioteca Pública Municipal de Cocentaina i al de la resta de Biblioteques de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana

  • Biblioteca de Cocentaina: an sols cal desplegar el menú i punxar damunt de la Biblioteca de Cocentaina. Desprès podem fer la recerca per autor, títol editorial, etc i sols buscarem dins del fons documental de la nostra biblioteca.

Compartir: