Plaça de la Vila 1, Cocentaina 03820, Alacant

96 559 00 51

castellano

Normativa

En el títol II de la LLEI 11/2008, de 3 de juliol de 2008, de la Generalitat, de Participació Ciutadana de la Comunitat Valenciana es regula el dret a la informació per a la participació ciutadana, que possibilita el coneixement de la ciutadania sobre l'activitat de l'Administració Pública Valenciana i li ajuda a formar-se una opinió.

En aquest mateix sentit la directriu 22 l'Estratègia Territorial de la Comunitat Valenciana assenyala que: Perquè els ciutadans puguen exercir plenament el dret de participació en els processos d'ordenació del territori és necessari que tinguen informació suficient, rellevant i accessible. Per això les administracions han d'articular els mecanismes necessaris perquè tots els ciutadans amb independència del seu nivell de formació puguen accedir i comprendre la informació.  

Per aquest motiu en aquest apartat oferim als ciutadans de Cocentaina la posiblidad de poder consultar una sèrie de documents normatius que considerem importants per a la bon governament del municipi.

Compartir: