Plaça de la Vila 1, Cocentaina 03820, Alacant

96 559 00 51

castellano

Saluda de l'Alcalde

Saluda de l'Alcalde

Estimats contestans i contestanes, 

Cocentaina va votar canvi en les passades eleccions i, des del nou consistori municipal, volem que aquest canvi es faça patent en tots els aspectes del nostre poble, començant per la web de l’Ajuntament. Volem que siga una pàgina oberta, propera, accessible i útil per a tota la ciutadania, que contribuïsca a realitzar tota mena de tràmits d’una manera fàcil i ràpida i que permeta conéixer tots els aspectes relacionats amb la vida contestana. A més, volem oferir una gestió transparent i facilitar la participació de tot el poble de Cocentaina. I és que, al cap i a la fi, l’Ajuntament ha de ser la casa de tots vosaltres i aquest portal la seua via d’entrada. 

D’altra banda, aquest govern no permetrà que la tecnologia siga un obstacle en el camí de qualsevol ciutadà, per això mateix reforçarem i assegurarem també una atenció personal de qualitat, àgil i efectiva. Tots els treballadors d’aquest Ajuntament estem a la teua disposició i, per això, sempre trobaràs oberta la porta del meu despatx. Vull escoltar-te, vull saber què necessites i trobar-li solucions, vull ajudar-te a fer de Cocentaina el millor lloc on viure. I estic convençut que junts podrem fer-ho possible. 

Si, en canvi, és la primera vegada que coneixes el nostre poble a través d’aquesta web, t’anime que t’endinses en ella. Descobriràs que Cocentaina és història, és cultura, és vida, és passió... Un poble orgullós amb el seu passat, il·lusionat amb el seu present i molt ambiciós amb el seu futur. Un futur que per fi comença a dibuixar-se en l’horitzó i que és la voluntat de tots els contestans i contestanes. El meu compromís com a alcalde és fer realitat aquest futur i lluitar sense descans pel benestar de tots els meus veïns i veïnes. 

Compartir: