Plaça de la Vila 1, Cocentaina 03820, Alacant

96 559 00 51

castellano

Cementeri

OBERTURA ALS VISITANTS: Dilluns 25 de maig

 

HORARI DE VISITES:

des de les 8:30 h fins a les 14:00 h de dilluns a diumenge

 

Vesprades tancat

 

 

  • Durant la realització d’inhumacions o exhumacions el cementeri romandrà tancat. (Una hora abans d’un soterrament o d’una exhumació caldrá eixir de les instal·lacions. Una vegada finalitzat el servei es tornarà a obrir al públic).
  • Aforament: Limitat a 30 persones i amb un temps màxim d’una hora en cas d’acumulació de visitants. (Els visitants en tot moment atendran les instruccions donades pel personal a càrrec del cementeri i podrà modificar l’aforament màxim o la durada de la visita per motius justificats).
  • Accés: L'accés al cementeri tan sols es farà per la porta principal. Excepte discapacitats. (Si aquesta porta estiguera tancada serà, bé perquè s’ha superat l’aforament màxim, o bé perquè està realitzant-se un soterrament o exhumació. En qualsevol cas, caldrà esperar o tornar en altre moment). Serà d’ús obligatori la mascareta i els guants, així com la desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir al recinte. En tot cas, hauran de respectar-se les mesures de seguretat i higiene relatives al manteniment d'una distància mínima de seguretat de dos metres.
  • Lavabos: Els lavabos del cementeri romandran tancats i sols s’obriran sota demanda justificada. Aquestes mesures s’adopten per garantir la màxima higiene en l’ús d’aquests.
  • Graneres, recollidors, pitxers i escales: Es retira tota mena d’articles que puguen ser manipulats per diferents usuaris i siguen possibles transmissors del virus. En cas de necessitar algun, es demanaran al personal a càrrec del cementeri.

 

 

INSTÀNCIES

 

Compartir: