Plaça de la Vila 1, Cocentaina 03820, Alacant

96 559 00 51

castellano

Cementeri

 

NORMES PER A PERSONES USUÀRIES

 

  • AFORAMENT: Limitat a 120 persones i amb un temps màxim d’una hora en cas d’acumulació de visitants. (Els visitants en tot moment atendran les instruccions donades pel personal a càrrec del cementeri i podrà modificar l’aforament màxim o la durada de la visita per motius justificats).

  • ACCÉS: L'accés al cementeri tan sols es farà per la porta principal. Excepte persones amb mobilitat reduïda. Serà d’ús obligatori la mascareta, així com la desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir al recinte. En tot cas, hauran de respectar-se les mesures de seguretat i higiene relatives al manteniment d'una distància mínima de seguretat de dos metres.

  • LAVABOS: Els lavabos del cementeri romandran tancats i sols s’obriran sota demanda justificada. Aquestes mesures s’adopten per garantir la màxima higiene en l’ús d’aquests.

  • GRANERES, RECOLLIDORS, PITXERS I ESCALES: Es retirà tota mena d’articles que puguen ser manipulats per diferents usuaris i siguen possibles transmissors del virus. En cas de necessitat, es demanaran al personal a càrrec del cementeri.

 

Descàrrega de les normes

 

 

 

Compartir: